ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εμφάνιση όλων των 6 αποτελεσμάτων

 • Golf Car

  Νέο!!! Το πρώτο Ηλεκτρικό Golf Car της εταιρείας μας. Με luxury σχεδιασμό, εξαιρετικής ποιότητας υλικά , χοντρά και τρακτερωτά λάστιχα , αθόρυβο , ώστε να εντυπωσιάσει τους πελάτες αλλά και να διευκολύνει τους ιδιοκτήτες κυρίως εξοικονομώντας χρήματα . Ιδανικό για επαγγελματίες ξενοδοχείων με μεγάλες εκτάσεις γκαζόν αλλά και μεγάλες αποστάσεις εντός των εγκαταστάσεων, ώστε να μεταφέρουν πελάτες και πρώτες ύλες εύκολα και ακούραστα. Ιδανικό για Ομίλους Golf , προσδίδοντας κύρος και άνεση στα μέλη τους. Ιδανικό για κάθε ιδιώτη που επιθυμεί την εύκολη και άνετη μετακίνηση εντός του ιδιωτικού του χώρου-εξοχικού. Ένα πανέμορφο βοηθητικό αυτοκίνητο σε διάφορα μεγέθη και χρώματα , ανάλογα με τις ανάγκες σας! Επικοινωνήστε για παραγγελίες.

  Buy product
 • MONKEY-BOBOS 50cc

  Το MONKEY-BOBOS, είναι μικρό και βολικό. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα κλασικό μηχανάκι. Προτείνεται  για αρχάριους οδηγούς που δεν έχουν εξοικειωθεί με τα δίκυκλα, ώστε να έχουν τον απόλυτο έλεγχο σε αυτό! Ιδανικό για μικρές αποστάσεις και πολύ πρακτικό για χρήση στο χωριό ή το εξοχικό. Εύκολη, γρήγορη μετακίνηση και σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητοι!

  Buy product
 • e-GREEN 1200W

  Το μόνο ηλεκτρικό SCOOTER της εταιρείας TCB, με μπαταρία λιθίου 1200+1500V. Διαθέτει αυτονομία για 65km, με φόρτιση 4 ωρών που φτάνει το 85% της δύναμής του και 6 ωρών για το 100%. Ταχύτητα έως 55km/h. Διαθέτει μεγάλο πάτωμα και σχάρα μεταφορών.

  Buy product
 • CITY NEW 50cc – 125cc

  Το TCB CITY NEW, είναι ένα scooter πόλης με μορφή βέσπας και με ιταλικό design! Μικρό σε όγκο, με 10’’ ζάντες, που προσφέρει ευκολία στη μετακίνηση. Διαθέτει σχάρα, μπαγκαζιέρα και πάτωμα, για εύκολη μεταφορά αντικειμένων. Πρόταση που θα αγαπήσουν ιδιαίτερα οι γυναίκες. Προσφέρεται και σε έκδοση EFI!

  Buy product
 • STORM S 50cc – 125cc

  Το TCB STORM-S, είναι ένα κλασικό παπάκι πόλης, για κάθε ηλικία, με σχάρα μεταφοράς και ζάντες αλουμινίου σε σχήμα αστεριού.

  Buy product
 • WIND I AUTO 50cc – 125cc

  Το TCB WIND-I AUTO, είναι το μοναδικό αυτόματο παπί στην Ελλάδα! Χωρίς ταχύτητες, προσφέρει άνεση και ευκολία στις μετακινήσεις. Ιδανικό για ενοικιάσεις και επαγγελματική χρήση όπως delivery. Ανθεκτικό, με Α’ ποιότητας πλαστικά και πρωτογενή μη ανακυκλωμένα υλικά στον κινητήρα. Ένα παπί που πρέπει να δοκιμάσει κάθε γνώστης του είδους!

  Buy product