ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εμφάνιση όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • HS 300cc

  Το TCB HS 300, είναι το μοναδικό υδρόψυκτο scooter της εταιρείας TCB, με μεγάλη  υποδύναμη, ιδανικό για ενοικιάσεις, μικρά ταξίδια αλλά και μετακινήσεις εντός της πόλης. Διαθέτει μπαγκαζιέρα και πάτωμα για μεταφορές κάθε τύπου.

  Buy product
 • SPARK NEW 50cc – 125cc

  Το TCB SPARK NEW, είναι ένα ιδανικό scooter μεσαίας κατηγορίας, για βόλτες εντός πόλης, με 13’’ ζάντα και ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου. Διαθέτει μεγάλο κάδο σέλας που χωράει κράνος, μεγάλο πάτωμα για μεταφορές αντικειμένων, μπαγκαζιέρα και φώτα led.

  Buy product
 • SPARK 50cc – 125cc

  Το TCB SPARK, ένα από τα καλύτερα scooter της κατηγορίας του, με 13΄΄ ζάντες αλουμινίου, μπαγκαζιέρα, μεγάλο κάδο σέλας αλλά και πάτωμα μεταφοράς αντικειμένων. Ιδανικό για βόλτες εντός πόλης αλλά και για επαγγελματική χρήση.

  Buy product
 • ATV NEW 150cc

  Το TCB ATV NEW, είναι μια ανανεωμένη γουρούνα που θα σας εντυπωσιάσει! Με 10’’ ζάντες, καθρέπτες, κάγκελα, μεγάλη σχάρα μεταφορών και λασπωτήρες, καλύπτει κάθε ανάγκη του οδηγού. Με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, χειρόφρενο και όπισθεν, καθίσταται ιδανική όχι μόνο για ιδιωτική αλλά και για επαγγελματική χρήση (ενοικίαση). Διατίθεται με τρακτερωτά αλλά και λεία λάστιχα.

  Buy product