ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εμφάνιση όλων των 5 αποτελεσμάτων

 • SPEED 250cc

  Το TCB SPEED, είναι νέο, μοντέρνο και υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που στέκεται το δίκυκλο στην άσφαλτο! Από 125cc-250cc με μεγάλη υποδύναμη. Άγριο και ογκώδες όπως μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού. Σύντομα κοντά σας!

  Buy product
 • BUGGY 300cc

  Το BUGGY, είναι σαν κάμπριο αυτοκίνητο, με την πιο σπόρ μορφή που μπορεί να έχει. Ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Αναρτήσεις, φώτα, όπισθεν, σχάρα και χοντρά λάστιχα. Δοκίμασε να το λερώσεις σε λασπώδες μέρος εκτός δρόμου – μια εμπειρία που θα σε συναρπάσει!

  Buy product
 • CHOPPER 350cc

  Στα 350cc, μια μηχανή για τους λίγους, που θέλουν να ξεχωρίζουν! Με το ιδιαίτερό της design να θυμίζει αμερικάνικες ταινίες δρόμου στην άγρια Δύση (road movies). Οι άνετες βόλτες και οι ατελείωτες διαδρομές μαζί της, θα σε κάνουν να την ερωτευτείς!

  Buy product
 • HS 300cc

  Το TCB HS 300, είναι το μοναδικό υδρόψυκτο scooter της εταιρείας TCB, με μεγάλη  υποδύναμη, ιδανικό για ενοικιάσεις, μικρά ταξίδια αλλά και μετακινήσεις εντός της πόλης. Διαθέτει μπαγκαζιέρα και πάτωμα για μεταφορές κάθε τύπου.

  Buy product
 • ATV 300cc – 400cc

  Το TCB ATV BUFFALO, στα 300 και 400cc, είναι εδώ! Ανανεωμένο και σύγχρονο design, με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα σε κινητήρα και όργανα, έρχεται να κάνει τη διαφορά! Με κυβισμό 300 και 400cc, υπόσχεται δυναμικές διαδρομές! Έχει διακόπτη επιλογέα για 2X4 και 4X4, σπαστά διαφορικά πίσω και μπάρα, συρματόσχοινο εμπρός για τράβηγμα, κάγκελα προστασίας, σχάρα μεταφορών, λασπωτήρες και 12’’ ζάντες αλουμινίου. Η τέλεια τετρακίνηση με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, όπισθεν και χειρόφρενο. Προτείνεται και για επαγγελματική χρήση. Ρώτησε μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Buy product