ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εμφάνιση όλων των 6 αποτελεσμάτων

 • WIND I GT POWER 50cc – 125cc

  Το TCB WIND-I GT POWER, είναι ένα μοντέλο που μιλάει από μόνο του! Κλασικό παπί πόλης, ιδανικό για επαγγελματίες, καθώς έχει δυνατό μοτέρ GT POWER, ανθεκτικό για χρόνια, από μη ανακυκλωμένα υλικά! Ζάντες, εξάτμιση και αναρτήσεις, συμπληρώνουν το εξαιρετικό design του.

  Buy product
 • ΤΡΙΚΥΚΛΑ 200cc

  Το TCB ΤΡΙΚΥΚΛΟ, είναι ένα εργαλείο δουλειάς που δεν θα σας προδώσει ποτέ! Ανθεκτικό, δυνατό, με ανατρεπόμενη καρότσα για ευκολία στις μεταφορές, σούστες πίσω, δισκόφρενο εμπρός, μεγάλα λάστιχα, κάθισμα για συνοδηγό, χειρόφρενο και 5 ταχύτητες, ελάχιστη κατανάλωση, ποικιλία χρωμάτων, φώτα εμπρός-πίσω και δυνατότητα τοποθέτησης καμπίνας με πόρτες. Κατάλληλο για μεταφορές έως και 800kg. Προτείνεται σε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες που ασχολούνται με κάθε εργασία.

  Buy product
 • ATV 300cc – 400cc

  Το TCB ATV BUFFALO, στα 300 και 400cc, είναι εδώ! Ανανεωμένο και σύγχρονο design, με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα σε κινητήρα και όργανα, έρχεται να κάνει τη διαφορά! Με κυβισμό 300 και 400cc, υπόσχεται δυναμικές διαδρομές! Έχει διακόπτη επιλογέα για 2X4 και 4X4, σπαστά διαφορικά πίσω και μπάρα, συρματόσχοινο εμπρός για τράβηγμα, κάγκελα προστασίας, σχάρα μεταφορών, λασπωτήρες και 12’’ ζάντες αλουμινίου. Η τέλεια τετρακίνηση με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, όπισθεν και χειρόφρενο. Προτείνεται και για επαγγελματική χρήση. Ρώτησε μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Buy product
 • ATV 200cc

  Το TCB ATV 200cc, είναι μια νέα γουρούνα, μεγαλύτερου κυβισμού, για μεγαλύτερες ταχύτητες και περισσότερη αντοχή! Με 10’’ ζάντες αλουμινίου και τρακτερωτά λάστιχα, κάγκελα προστασίας, σχάρα μεταφοράς, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, χειρόφρενο, όπισθεν και λασπωτήρες, περιμένει τον οδηγό της για βόλτες εντός και εκτός ασφάλτου. Ιδανική για μια εξόρμηση στο βουνό!

  Buy product
 • ATV NEW 150cc

  Το TCB ATV NEW, είναι μια ανανεωμένη γουρούνα που θα σας εντυπωσιάσει! Με 10’’ ζάντες, καθρέπτες, κάγκελα, μεγάλη σχάρα μεταφορών και λασπωτήρες, καλύπτει κάθε ανάγκη του οδηγού. Με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, χειρόφρενο και όπισθεν, καθίσταται ιδανική όχι μόνο για ιδιωτική αλλά και για επαγγελματική χρήση (ενοικίαση). Διατίθεται με τρακτερωτά αλλά και λεία λάστιχα.

  Buy product
 • ATV 150cc

  Το TCB ATV BUFFALO, με την εμπειρία του τετράτροχου, είναι εδώ και σε περιμένει! Με 8’’ ζάντες, καθρέπτες και κάγκελα προστασίας, είναι έτοιμο για βόλτες εντός ασφάλτου, αλλά και εκτός! Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, όπισθεν, χειρόφρενο και μεγάλη σχάρα μεταφοράς, που κάνουν τη διαδρομή σας ακόμα πιο εύκολη.

  Buy product