Προφίλ και ιστορικό της επιχείρησης

Το 1990, η εταιρία ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ξεκίνησε την κατασκευή αξεσουάρ αυτοκινήτου, όπως συνθετικά δέρματα καθαρισμού, αλλά και εμπορία αυτών με έδρα της έναν χώρο κοντά στο κέντρο της Αθήνας.
Το 1994, επεκτάθηκε σε αναλώσιμα είδη αυτοκινήτου, όπως μπαταρίες, αντιψυκτικά, λάστιχα κ.λπ., κίνηση που αποδείχθηκε εύστοχη σε συνεργασία με συνεργεία αλλά και πελάτες του είδους.
Το 1996, η εταιρία ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ υπογράφει συνεργασία με τα μεγαλύτερα Super Markets, αλλά και με πολυκαταστήματα της χώρας, προμηθεύοντάς τα με τα αξιόπιστα προϊόντα της. Μια συνεργασία που ισχύει ακόμα και μέχρι σήμερα, άψογη σε όλα της τα επίπεδα.
Την περίοδο 1996 – 2001, ξεκινά την εμπορία ειδών μοτοσυκλέτας, όπως κράνη, κουκούλες και ανταλλακτικά, γεγονός που τη φέρνει πιο κοντά στο χώρο του δικύκλου. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η εισαγωγή των πρώτων κινέζικων δικύκλων στην Ελλάδα, με το λογότυπο TCB.
Κατά το διάστημα 2001 – 2006, η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα TCB, αλλά και η αυστηρή επιλογή ποιοτικών προϊόντων από την εταιρία, οδήγησε στη συνεργασία της με πέντε εργοστάσια παραγωγής μοτοσυκλετών τύπου Παπί, Scooter, ATV, Buggy και Off Road, αποκτώντας έτσι τον τίτλο του επίσημου εισαγωγέα τους στην Ελλάδα.
Το 2006, οι δραστηριότητες της εταιρίας διευρύνθηκαν και σε είδη ναυτιλίας, προχωρώντας σε εισαγωγή και αντιπροσώπευση εργοστασίου εξωλέμβιων μηχανών θαλάσσης και συμβατικών φουσκωτών σκαφών, υπό το όνομα MARIVAG.

Η εταιρία ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΕΕ, είναι επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας μοτοσυκλετών TCB, ανταλλακτικών, αξεσουάρ αυτοκινήτου, εξωλέμβιων μηχανών θαλάσσης αλλά και φουσκωτών MARIVAG και επί 25 συναπτά έτη προσφέρει με υπευθυνότητα αξιόπιστα προϊόντα στους πελάτες της, καλύπτοντάς τους με ποιοτικά ανταλλακτικά.
Σκοπός και στόχος της εταιρίας παραμένει πάντα η πλήρης κάλυψη σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα, καθώς και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, μετά την επιλογή τους για την αγορά ενός μοντέλου TCB ή MARIVAG.
Μέριμνά μας είναι η διατήρηση της άριστης ποιότητας των προϊόντων μας, με επιλογή μη ανακυκλωμένων αλλά πρωτογενών υλικών και Α’ ποιότητας πλαστικών στα είδη μας. Επιβεβαίωση της προσπάθειάς μας, είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας απέναντι σε κάθε νέο μοντέλο TCB που προσπαθούμε να παρουσιάζουμε ανά 3 χρόνια, αλλά και η επέκταση της σειράς των εξωλέμβιων μηχανών μας.
Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην πιστοποίηση όλων των εργοστασίων και της γραμμής παραγωγής τους, αλλά παράλληλα και στον έλεγχο των πιστοποιητικών σύμφωνα με όλα τα διεθνή standards, έτσι ώστε να μην αλλοιωθεί το αξιόπιστο όνομα TCB.

Η εταιρία εδρεύει σε ιδιόκτητο κτήριο με γραφεία, αποθήκες και χώρο ελέγχου ποιότητας μοτοποδηλάτων. Μέσα στο φιλικό μας περιβάλλον, μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα μας, να σας δώσουμε πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά τα μοτοποδήλατά μας, έτσι ώστε να σας διευκολύνουμε με τον καλύτερο τρόπο στην επιλογή σας.