ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εμφάνιση όλων των 6 αποτελεσμάτων

 • SPARK S 125cc – 2019

  Το TCB SPARK-S 2019, είναι ένα scooter που έρχεται για να κάνει τη διαφορά στις μετακινήσεις σας! Με 13’’ ζάντες εμπρός και 14’’ πίσω, με σύστημα ABS και αλουμινένια ψαλίδια. Μεγάλο σε όγκο, με φώτα led και μπαγκαζιέρα μεταφορών. Άριστη ποιότητα πλαστικών και πρωτογενή υλικά στον κινητήρα. Η πραγματική υποδύναμη και η μεγάλη του ροπή, είναι στοιχεία που νιώθει κάθε οδηγός όταν ανεβαίνει σε αυτό!!! Υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει!!!

  Buy product
 • RACING 150cc

  Το TCB RACING, είναι ένα παπί σαν μοτοσυκλέτα, που θα το ζήλευε κάθε νέος ή έμπειρος οδηγός. Δυναμικό design, μεγάλος όγκος, χοντρά λάστιχα, ups&down πηρούνια εμπρός, προσθέτουν αγωνιστικό χαρακτήρα σε αυτή τη μηχανή!

  Buy product
 • PDX 50cc – 150cc

  Το TCB PDX, είναι ένα μοντέρνο scooter, με μεγάλο όγκο. Διαθέτει ηλεκτρονικό καντράν, μεγάλο κάδο σέλας και φώτα LED. Θα το ζήλευε κάθε άλλο της κατηγορίας του!

  Buy product
 • ATV 200cc

  Το TCB ATV 200cc, είναι μια νέα γουρούνα, μεγαλύτερου κυβισμού, για μεγαλύτερες ταχύτητες και περισσότερη αντοχή! Με 10’’ ζάντες αλουμινίου και τρακτερωτά λάστιχα, κάγκελα προστασίας, σχάρα μεταφοράς, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, χειρόφρενο, όπισθεν και λασπωτήρες, περιμένει τον οδηγό της για βόλτες εντός και εκτός ασφάλτου. Ιδανική για μια εξόρμηση στο βουνό!

  Buy product
 • ATV NEW 150cc

  Το TCB ATV NEW, είναι μια ανανεωμένη γουρούνα που θα σας εντυπωσιάσει! Με 10’’ ζάντες, καθρέπτες, κάγκελα, μεγάλη σχάρα μεταφορών και λασπωτήρες, καλύπτει κάθε ανάγκη του οδηγού. Με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, χειρόφρενο και όπισθεν, καθίσταται ιδανική όχι μόνο για ιδιωτική αλλά και για επαγγελματική χρήση (ενοικίαση). Διατίθεται με τρακτερωτά αλλά και λεία λάστιχα.

  Buy product
 • ATV 150cc

  Το TCB ATV BUFFALO, με την εμπειρία του τετράτροχου, είναι εδώ και σε περιμένει! Με 8’’ ζάντες, καθρέπτες και κάγκελα προστασίας, είναι έτοιμο για βόλτες εντός ασφάλτου, αλλά και εκτός! Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, όπισθεν, χειρόφρενο και μεγάλη σχάρα μεταφοράς, που κάνουν τη διαδρομή σας ακόμα πιο εύκολη.

  Buy product